Skip to content

<

labcache - For The Love Of Life - de bonus

A cache by AMTS Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/01/2021
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Ga niet zoeken op de gegeven coordinaten, je zal veel bekijks trekken, maar ook erg nat worden..


Rondom het ziekenhuisgebouw van St Jansdal staan diverse sculpturen, deze staan symbool voor het 'proeven van het leven' en het belang van goede gezondheidszorg. Cardioloog Menno Baars, inmiddels ook een bekend kunstenaar, zet zich dagelijks in voor patiënten met zieke of falende organen. Dit inspireerde hem om deze kunstwerken te maken.

oog

Menno Baars licht zijn kunstwerken als volgt toe: "Ik heb in dit project gewerkt met organen om te laten zien hoe geweldig mooi het menselijk lichaam in elkaar steekt en hoe belangrijk het is dat wij mensen ons realiseren dat het onze organen zijn die ons in staat stellen van het leven te proeven. Het gaat over naastenliefde en over mijn zeer persoonlijke idee over leven en dood. Dat is de reden dat ik in deze serie buitensculpturen vier essentiële interne organen gepositioneerd heb rondom de ...... Proeven doe je immers met je ..." De sculpturen zijn uitgevoerd in stevig materiaal en felle, opvallende kleuren.

Deze labcache brengt je langs diverse kunstwerken. Bekijk ze eens goed en beantwoord onderweg de vragen in de labcache. Doe je dit juist, dan kom je ook terecht bij deze bonus.

Je kan hem vinden op: N52 30.ABC E5 28.DEF

Succes en veel plezier.

Additional Hints (No hints available.)