Skip to content

<

Tived Mystery Road # 49

A cache by Snabben Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/18/2021
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Nu kommer det fler mystar längs Undens östra sida. Planen är att fylla på med gömmor ned till sjöns södra ände. De kommer att numreras från 30 till 50 men de kommer inte att publiceras i nummerordning utan det blir efter hand som de är klara. Avstånden mellan gömmorna kommer att variera beroende på möjligheterna att stanna längs vägen på ett trafiksäkert sätt. Vänligen respektera de parkeringsanvisningar som kan dyka upp i checkern. Koordinaterna ovan leder inte till gömman.

En utflykt till Tived

Vaknar tidigt av ett SMS:  Hur mår du, idag är det dags! Jag skall, tillsammans med några cachingvänner, åka till Tiveden, lockade av argumentet: Sveriges sydligaste vildmark. Efter en välgörande dusch var det dags att käka en rejäl frukost för dagen kan bli krävande.

Sedan är det dags att fylla ryggsäcken med allt en välutrustad cachare kan behöva, en grej ärvde jag av en f d skattletare. Det är ett specialutrustat metspö som kan infånga de flesta burkar, stora och små, högt uppe i träden. En GPS, riktigt gammal, packas i en ytterficka, en reserv för den telefon jag numera mest använder.

Strax efter åtta drar vi i väg, efter att jag förgäves slagits för att få sitta fram, sitter jag bak, inklämd mellan två bastanta muskelberg. Ett par timmar senare är vi framme. Jag kikar ut, terrängen ser spännande ut, jag tar fram min kamera, det finns redan många motivalternativ.  Hoppas orken räcker för dagens strapatser. Får se hur många burkar vi hittar, målet är minst hundra!

Hur många däggdjur hittar ni? Under 20 - leta vidare! Skriv in första bokstaven för respektive djur i den ordning ni hittar dom i checkern!

Kontrollera din lösning

Additional Hints (No hints available.)