Skip to content

<

Ontbijt Event Hulshorst XVIII

A cache by goedweb Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 July 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

03 July 2021, 07:30 - 09:00

Heb jij zin om een dagje te cachen in de omgeving of woon je in de buurt en ben je op zaterdagochtend toch in de gelegenheid? Kom dan naar het Ontbijt Event in Hulshorst XVIII.

Bij een gezellige pomp ben je van harte welkom om op zaterdagochtend 3 juli tussen 7:30 en 9:00 uur gezellig een praatje te komen maken. Bij de pomp heb je tevens de gelegenheid een lekker broodje te eten of een bakkie koffie te doen, consumptie is niet verplicht.

De ruimte binnen is beperkt door de COVID-19 maatregelen, buiten is er echter ruim voldoende plaats. Je wordt geacht je aan de aanwijzingen van het personeel te houden. Tevens behoor je je aan de landelijke aanwijzingen te houden van de COVID-19 maatregelen, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten!

Bij deze pomp is het tevens mogelijk om allerlei voertuigen van brandstof te voorzien, bussen, motoren, quads, cabrio's, sneeuwmobielen en eventueel vrachtwagens.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.