Skip to content

<

Meet&Greet@Texel (24-7-2021)

A cache by OmeErik Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 24 July 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

24 July 2021, 12:30 - 13:00

Wij zijn een dagje op Texel en vinden het leuk om lokale cachers en/ of vakantiegangers te ontmoeten.
We, dat zijn: 2ex3me4u, Bengdfamilie, @wilbertoord, DeOOpies, Oppe Schaak, MrBosma, Team Opap, RaMaRoMa, Yvn-Geeert en OmeErik.Waar: op de coördinaten boven aan deze listing


Wanneer: 24 juli 2021


Van: 12:30 tot 13:00


Tot de 24ste!

Uiteraard blijft de regelgeving van de Nederlandse overheid ook voor dit event gelden; de belangrijkste basisregels zijn:

  1. Heeft u klachten --> Blijf thuis!!
  2. Houd 1,5 meter afstand!!
  3. Was vaak uw handen
  4. vermijd drukke plekken
  5. draag een mondkapje

Als CO zal ik voor het 3e puntje zorgen door een handpompje met handgel/ ontsmettingsmiddel bij de "ingang" van het terrein te plaatsen.


Om te voorkomen dat het bijzonder druk wordt, verzoek ik eenieder om zich voorafgaand aan het event aan te melden middels een "will attend". Vermeld graag ook even met hoeveel personen je denkt te komen. Doe dit het liefst ruim van tevoren en kom liever niet onaangekondigd naar het event. Zo kan iedere bezoeker op voorhand een inschatting maken of zij/hij op basis van het aantal aanmeldingen wel of niet wil(len) komen.

Als CO zou ik iedereen willen vragen een mondkapje te dragen bij aankomst op het event. Sta je in een klein groepje, op 1,5m van elkaar te kletsen, bepaal dan zelf met je groepje of jullie deze op houden of af doen.

Bij een event hoort normaal gesproken natuurlijk ook een "logboek". Gezien de situatie waarin we met zijn allen verkeren, heb ik hier het volgende op verzonnen:

  1. Loggen in het logboek is geen verplichting bij events, je aanwezigheid is voldoende!
  2. Voor degenen die wél willen loggen is er een "collectebus" aanwezig op het event. Neem zelf een stukje papier mee waar je van tevoren je naam op hebt geschreven en stop dit in de collectebus

Daarnaast zou ik willen vragen om geen TB's of Coins mee te brengen naar het event met als doel deze te droppen / door te geven aan anderen.

Door GC_Meneer_Janssens is er een banner gemaakt voor dit event, waarvoor mijn dank!Selecteer de volgende tekst om de banner aan je profiel toe te voegen:

<a href="https://coord.info/GC9CY8H" target="_blank"><img src="https://img.geocaching.com:443/31aa3d12-096b-42d9-8733-ee4a3ea86af4.png" width="365" title="Meet&Greet@Texel (24-7-2021)"/></a>

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.