Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

World Cleanup Day @ Melle (Vierde editie)

A cache by Gentsche Geokasjing Sosseteit Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 September 2021, 10:00 - 12:00

World Cleanup Day @ Melle (Vierde editie)

Voor de vierde maal doen we in de gemeente Melle mee aan de World Cleanup Day.

 

PROGRAMMA 

Vanaf 10u00 ben je welkom op het pleintje tussen het gemeentehuis en het station. (Adres = Gemeenteplein 1)

Na een kennismaking met de corona-richtlijnen en met elkaar, kan je alleen of in je bubbel de natuur in Melle zwerfvuilvrij maken. Wie het iets avontuurlijker ziet, kan focussen op de oevers van de Schelde en er meteen ook een River Cleanup van maken.

Om 11u00 sluiten we het centraal onthaal zodanig dat de medewerkers ook in actie kunnen schieten.

Om 12u00 beeindigen we de CITO. Iedereen komt terug naar de eventlocatie. De "oogst" van de dag wordt verzameld en we nemen een groepsfoto bij de vangst van de dag. 

 

COVID-RICHTLIJNEN (dd 18 juli 2021)

In kader van de covid-richtlijnen hou je minstens 1,5 meter afstand van iedereen die niet in jouw bubbel zit én draag je een mondkapje tijdens jouw aanwezigheid op de "eventlocatie". De organisatie voorziet in ontsmettingsalcohol op de eventlocatie.

BELANGRIJK : Hou de listing in de gaten indien de corona-richtlijnen drastisch zouden wijzigen, brengen we je op de hoogte! Wie een will attend plaats zal per mailing op de hoogte gehouden worden.

 

GOED OM WETEN

De gemeente Melle stelt fluohesjes, handschoenen, grijptangen en zwerfvuilzakken ter beschikking. Waarvoor hartelijk dank! En ja, we zorgen ook voor de nodige handgels!! 

De gemeente (of de Vlaamse Gemeenschap) staat in voor de verzekering, maar hiervoor dien je wel 5 dagen op voorhand je "will attend" met aantal personen door te geven. Ter plekke zal een intekenlijst liggen waar je je gegevens vermeldt om zo verzekerd te zijn. Wie later een "will attend" plaatst, kan misschien nog een plaats van een afgemeldde verzekerde innemen, zoniet sta je er zelf voor in via je familiale verzekering. Opgelet! Jammer genoeg geldt deze verzekering alleen voor deelnemers vanaf 16 jaar.

OPGELET : Deze CITO is een buitenactiviteit. In geval van regen, kan u nat worden. In geval van sneeuw, kan u het koud krijgen. In geval van hevige zon, kan u smelten. Onthou : "Slecht weer bestaat niet, slecht aangepaste kledij wel!"

 

 

Een organisatie van de GGS vzw in samenwerking met "Mooimakers Maken Melle Mooi" en Gemeente Melle.

 

Met Gentsche Geogroeten,

De Gentsche Geocaching Sosseteit

Additional Hints (No hints available.)