Skip to content

This cache has been archived.

Brandweerman Jaap: Een week na dato. Hoog tijd om de event-pagina van de WWFM-flashmob te archiveren. Er staan nog 3 trackables op het event genoteerd. Willen diegenen die een trackable mee hebben genomen deze nog even op hun naam zetten? Alvast dank en tot volgend jaar!

Het nieuwe thema wordt dan 'Harry Potter'.
Hartelijke groet, Brandweerman Jaap

More
<

WWFM XVIII: Flash Mob Grootebroek 'Sunny-edition'

A cache by Brandweerman Jaap Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 September 2021, 19:00 - 19:30

Op zaterdag 18 september 2021 vindt de 18e Wereld Wijde Flash Mob (WWFM) plaats.                                          

Als de Covid-maatregelen het toelaten, zullen vele geocachers zich verzamelen, bij gecoördineerde events verspreid over de hele wereld, op hetzelfde moment. In Nederland is dat van 19:00 uur tot 19:30 uur.

Thema

De Grootebroekse editie stond ieder jaar in het teken van een kleur.

In 2014 zijn we vanwege het WK-voetbal gestart in de kleur oranje, gevolgd door de gele kleur in 2015, rood in 2016, blauw in 2017, wit in 2018 en zwart in 2019. 

In 2020 was het helaas niet mogelijk om in Nederland een WWFM-event te houden. Ook de Grootebroekse versie verscheen dat jaar niet. In 2021 is corona helaas nog steeds niet onder controle. Maar we gaan het desondanks toch proberen te organiseren! Wij zien het zonnig in! En dat leek ons een prima thema voor deze editie.

Programma

Traditiegetrouw maken we een groepsfoto. Om er een leuke foto van te maken, willen we jullie vragen om iets zonnigs mee te nemen of aan te trekken, zoals een zonnebril, zwemband, strohoed, een zonnig T-shirt, enzovoorts. Als het maar met het thema 'zonnig' te maken heeft. Overigens zijn er geen kosten aan het event verbonden.

We starten het event om 19:00 uur. We verzamelen op coördinaat: N52° 41.760 - E005° 14.095 op het centrumplein bij het ronde bankje bij de boom voor het gemeentehuis.

Om 19:15 uur maken we een groepsfoto en ook kan eventueel voor de liefhebbers het logboek getekend worden. Dit is overigens niet verplicht. Hierna kunnen we nog een kwartiertje gezellig kletsen en coins, TB's en woodies uitwisselen.

We ronden het event om 19:30 uur af en kunnen dan naar huis of... volgens traditie een ijsje nuttigen!

Win een prijs!!!

Ook dit jaar nodigen we iedereen uit zo origineel mogelijk verkleed te komen. Voor de origineelst verklede geocacher hebben we een leuke prijs in petto. Het is uiteraard zeker niet verplicht om hieraan mee te doen.

Meer informatie over de wereldwijde flashmobs kun je vinden op de Officiële World-Wide Flash Mob Geocaching. Event Website: www.gcwwfm.com.

Gelet op de verspreiding van het corona-virus, willen we de groepsgrootte dit keer beperken tot maximaal 50 personen. Er is voldoende ruimte op op het plein 1,5 meter afstand tot elkaar te houden.

Additional Hints (No hints available.)