Skip to content

<

The Peelo Missions EXTRA : World Cleanup Day 2021

A cache by TeamVanderlaan Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 18 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 September 2021, 10:00 - 12:00
 

Op zaterdag 18 september 2021 is het weer zover! Het jaarlijkse World Cleanup Day. Op deze dag zijn er overal ter wereld verschillende initiatieven om de wereld een stukje schoner te krijgen. Ook wij Geocachers willen hier natuurlijk een steentje in bij dragen in de wijk Peelo!

 

Voor de derde keer organiseren we namens Geocaching ook World Cleanup Day in de vorm van een Cito evenement! En natuurlijk omdat het één van de Peelo Missions is willen we graag met een groepje Geocachers samen in onze wijk Peelo het zwerfvuil deze dag opruimen.
Je kunt je aanmelden voor dit event door een "zal aanwezig zijn" te plaatsen bij de pagina. Zorg wel dat je zeker weet dat je kan, geef even aan met hoeveel mensen je komt, zodat we rekening kunnen houden met de opkomst.

 

We zijn wederom overleg met de lokale supermarkt voor een eventuele samenwerking wat betreft consumpties, extra hulp en het achter kunnen laten van ons afval (net als voorgaande jaren). Indien dit toch niet lukt, dient iedereen zijn verzamelde vuilniszak(ken) mee naar huis te nemen en in zijn/haar eigen container te deponeren.

 

Natuurlijk verwachten we dat iedereen zich aan de inmiddels welbekende Corona regels houdt. Ook al zijn we buiten, we zijn wel met een grote groep, dus probeer wel de afstand van elkaar te houden. Ter afsluiting van het de cito vind zich nog een regulier event plaats elders in Peelo waar we even bij kunnen kletsen. We hopen op weer een gezellige ochtend!

 

 
 

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.