Skip to content

This cache has been archived.

RaduC: cleaning the map

More
<

Se deschide sezonul [Foc la Butoi]!

A cache by Radu C Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 19 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
3 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

19 September 2021, 19:00 - 23:45

Foc în butoi

- deschidere sezon 2021 -

Am început tradiția asta anul trecut în Noiembrie... la Micul Eveniment de Seară din cadrul IS.20... Și fiindcă ne-am simțit bine atunci dar și pe 12 a 12-a... ar trebui să continuăm tradiția! E timpul să deschidem sezonul 2021 cu un nou Foc la Butoi!


Așadar vă invit în același loc, la același butoi,
Duminică, 19.09.2021, de la ora 19:00

Dacă vrei o ciocolată caldă, adu-ți o cană de acasă.... Poate frigem și ceva pe băț... dacă sunt doritori... Menționează în jurnal cam ce ai vrea și ce poți să aduci.

Nu sunt anunțate cache-uri noi pentru acest eveniment... e o simplă întâlnire ca să depănăm povești...

 

Ce e un eveniment?

Pe scurt, este o întâlnire a oamenilor pasionați de acest joc / hobby / sport. Evenimentul de față are o tematică deja prezentată, dar facem des evenimente simple, de socializare.. Vino doar pentru socializare, pentru discuții. Vino să ne cunoaștem!

Vino să găsești răspunsuri la întrebări pe care probabil le ai, vino fără frică, primim pe toată lumea, indiferent dacă joacă de ani de zile, de o lună, de ieri sau de mâine! Toată lumea e binevenită!

Am observat destul de mulți utilizatori noi în oraș, așa că am simțit că ar prinde foarte bine o astfel de serie de evenimente și de socializare. Ascultați ce vă spune moșul: jocul ăsta e mult mai fain când îl practici alături de prieteni!

 

- Acest eveniment este adresat persoanelor majore de orice vârstă, sex, etnie, naționalitate, situație financiară, cetățenie, culoare a pielii sau limbă vorbită. Minorii au nevoie de un insoțitor adult.
- Participarea este gratuită, bineînțeles
- Conform regulamentului jocului, trebuie să participi pentru cel puțin 30 de minute pentru a marca evenimentul, dar noi ne vom lungi la vorbă mult mai mult..

Additional Hints (No hints available.)