Skip to content

This cache has been archived.

neolife: Pistetään Cito arkistojen uumeniin.

More
<

X-Treme Trash Out Event in Koiteli Rapids

A cache by neolife Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Tuesday, 14 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

14 September 2021, 18:00 - 19:00

Siivoustapahtuma Koitelinkosken virkistysalueella tiistaina 14.9.2021 klo 18:00 - 19:00. Koitelinkoskialue koostuu neljästä saaresta; Koitelista, Sahasaaresta, Myllysaaresta ja Tulisaaresta. Saaria yhdistävät toisiinsa riippusillat. Tarkoitus on siivota aluetta niin laajalti kun osallistujamäärä sallii.

Ota omat hanskat ja roskapihdit mukaasi. Järjestäjä toimittaa paikalle roskapusseja, joita on saatavilla koko tapahtuman ajan. Täyttyneet roskapussit toimitetaan alueella sijaitsevaan roskankeräyspisteeseen. Keräyspisteen sijainti on merkitty tapahtuman tietoihin waypointiksi.

Autoillen löydät Koiteliin ajamalla Oulu-Kuusamo valtatietä numero 20. Kiimingin keskustan liikennevaloista käännytään kohti Ylikiiminkiä ja Koitelinkoskia. Opaste Koitelinkosket 4 km johdattaa perille ja Koitelin parkkipaikka löytyy tien vasemmalta puolelta. Myös paikallisliikenteen bussilla pääsee Oulusta Kiiminkiin sujuvasti. 

Muistathan, että talkoillaan koronaturvallisesti. Ethän tule tapahtumaan, mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssa-tai vatsaoireita. Tapahtuma-alue on väljä ja rajaamaton ulkotila, eli alueella on mahdollista säilyttää turvavälit. Pidetään etäisyydet muihin talkoolaisiin riittävinä. Järjestäjän puolesta paikalla on tarjolla käsidesiä. Oulun kaupungin alueella ei ollut voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, kun tämä tapahtuma on laitettu julkaisuun, mutta Oulun kaupunki muistuttaa turvaväleistä ja suosittelee, että maski laitetaan naamalle herkästi.

Suosituksia ja muuta liittyen koronaan: Oulussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset ja Oulun tapahtumien koronainfo. Näihin voi ja kannattaa ennakolta tutustua.

Additional Hints (No hints available.)