Skip to content

This cache has been archived.

P@je: Iedereen gelogd ? Dan mag ie t archief in... [:)]

More
<

CCE 2020+1 - CITO

A cache by P@je Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 02 October 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

02 October 2021, 09:00 - 10:00

CCE 2020 - Cito event

In samenwerking met de milieudienst van de gemeente, organiseren we voor de tweede maal een CITO (= Cache In / Trash Out) in de omgeving van Sint-Amands. Deze keer werd er gekozen voor het park Breeven. Bij dit soort eventjes is het de bedoeling dat wij geocachers, iets terug trachten te doen voor de natuur waarin wij zo vaak rondwandelen.

Net als 2 jaar gelenden gaan we de natuur wat terug te geven, doot het gezamelijk terug netjes te krijgen en het zwerfafval dat menig wandelaar/fietser hier achteloos achterlaat, op te ruimen om zodoende terug een mooie nette en groene natuur te hebben.

Voor de nieuwelingen zal dit een leuke kennismaking zijn met dit soort eventjes.

Iedereen die zich geroepen voelt, is welkom. We voorzien een fris of warm drankje alsook wat versnaperingen om de innerlijke mens te versterken tijdens deze ochtendlijke oefening.

Inschrijven : via een “will attend”, teneinde de groep/groepen te kunnen voorzien. Deelname is gratis !

Planning : ter plaatse wordt duidelijk visueel voorgesteld wat de bedoeling is ahv een situatieschets. De op te ruimen area is opgedeeld in 5 zones. De locaties worden op het evenement zélf bekend gemaakt.

Materiaal : de gemeente stelt al het nodige materiaal ter beschikking, zoals grijpstokken, handschoenen en vuilzakken, waarvoor onze hartelijke dank. De grijpstokken dienen we wel terug in te leveren, dus die mag je niet voor jezelf houden. Maar breng misschien best zelf een fluohesje mee. Rubberen laarzen zijn geen slecht idee, en voor diegenen die graag eens met een waadpak in het water ploeteren... hou u vooral niet in LOL

.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

BANNER

<div align="center"><a style="text-align:center" href="https://www.geocaching.com/geocache/GC9FTG8 target="_blank"><img src="https://s3.amazonaws.com/gs-geo-images/1e35d317-5269-429a-83b8-9e0b37940bcc.jpg"/></a></div>

.

Additional Hints (No hints available.)