Skip to content

This cache has been archived.

neolife: Kaikki kävijät ovat tämän loganneet, joten aika pistää tämä arkistojen uumeniin. Kiitokset vielä kaikille kävijöille.

More
<

Jaloittelutauko Ylitorniolla

A cache by neolife Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 17 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

17 September 2021, 18:45 - 19:15

Pidetään Paavaliinan ja geokoira Mellin kanssa pieni jaloittelutauko miitin muodossa matkalla pohjoiseen perjantaina 17.9.2021 klo 18.45-19.15. Tapaamispaikka sijaitsee muurolantien varressa isolla levikkeellä. Vaihdellaan ulkoilmassa kuluneen kesän geokuulumisia ja rupatellaan muuten vain mukavia.

Muistathan, että tavataan koronaturvallisesti. Ethän tule tapahtumaan, mikäli sinulla on minkäänlaisia flunssa-tai vatsaoireita. Tapahtuma-alue on väljä ja rajaamaton ulkotila, eli alueella on mahdollista säilyttää turvavälit. Pidetään etäisyydet muihin tapahtumaan osallistujiin riittävinä. Järjestäjän puolesta paikalla on tarjolla käsidesiä. Ylitornion kunnan alueella ei ollut voimassa olevia kokoontumisrajoituksia, kun tämä tapahtuma on laitettu julkaisuun, mutta Ylitornion korona-ohjeistus muistuttaa turvaväleistä ja suosittelee käyttämään maskia.

Suosituksia ja muuta koronaan liittyvää löytyy Ylitornion kunnan www-sivuilta: Ylitorniolla voimassa olevat suositukset ja rajoitukset. Näihin voi ja kannattaa ennakolta tutustua.

Additional Hints (No hints available.)