Skip to content

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching event! The date of the event has passed. We automatically archive events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived events, log trackables, and share their experiences.

More
<

Beperkt Houdbaar - De CITO

A cache by goedweb Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 23 September 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

23 September 2021, 19:00 - 20:00

Al jaren liggen er hele mooie geocaches op leuke en interessante plekjes. De eerste Nederlandse geocaches zijn Amsterdam Urban 1 (geplaatst op 21 januari 2001) en First Dutch (geplaatst op 27 januari 2001). Deze caches zijn zeer de moeite waard en blijven hopelijk nog lang vindbaar. De houdbaarheid van deze geocaches is al meer dan 20 jaar.

Nunspeetse geocachers zullen bij het lezen van de titel van dit event ongetwijfeld achter hun beeldscherm zitten te gniffelen… De drie tradi’s Beperkt Houdbaar - Karnemelk (GC6J0VV), Vanilleyoghurt (GC6RBCG) en Drinkyoghurt (GC6Z25E) hebben hier in 2016 en 2017 gelegen, waarna in 2017 De Bonus (GC7ATHG) volgde. Net toen we dachten, dit was het dan, verscheen in 2018 de huidige Beperkt Houdbare wherigo (GC7H5BX)… In 2020 besloot Angelfish888 dat het tijd was om hier een event aan te knopen, Beperkt Houdbaar - Het Event (GC8JFG9) Aangezien 2021 dan ook niet zonder plekje kan stellen gaan we hier maar eens het bos reinigen van de nodige rommel. Bij voldoende animo is er ook gelegenheid een paar honderd meter verderop ook het bos in te duiken om schoon te maken. 

Zorg zelf voor een paar handschoenen en een prikstok, wij zorgen voor een versnapering en gezelligheid en vuilniszakken. 

Je wordt geacht tijdens deze CITO aan de landelijke aanwijzingen te houden van de COVID-19 maatregelen, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis bij klachten!

Additional Hints (No hints available.)