Skip to content

This cache has been archived.

Veer12: We kijken terug op een geslaagd event in deze coronatijd! Volgens mij heeft iedereen gelogd, en zijn de TB's uit de inventaris en kan dit event het archief in. Graag tot een volgende keer!

More
<

GIFF 2021 Amersfoort

A cache by Supert69, LotsO en Veer12 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Friday, 12 November 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

12 November 2021, 18:30 - 22:00

GIFF 2021 Amersfoort

Let op: Voor toegang van dit event is een corona qr code nodig die bij de ingang gecheckt zal worden. Verder willen we jullie vragen alleen naar het Groene Huis te komen als je klachtenvrij bent. Klachten? Laat je testen en blijf thuis.

Na een jaar afwezigheid door corona wordt er dit jaar voor de vijfde keer een GIFF Event in Amersfoort georganiseerd. Deze keer is dat mogelijk wel in een aangepaste vorm vanwege corona. De huidige maatregelen laten maximaal 24 bezoekers per voorstelling toe. We willen de film 2 keer gaan draaien.

Dit jaar is er weer een nieuwe internationale selectie van beste geocachingfilms die wereldwijd vertoond gaat worden. Voor de achtste keer hebben wereldwijd geocachers hun films ingezonden, en een selectie van de "beste" films zullen wereldwijd tijdens diverse events vertoond worden. Op 12 november zijn ze dus ook in het Groene Huis in Amersfoort te zien. Voor de nodige voorpret kan je de website van GIFF 2021 bekijken. Hier zijn ook de inzendingen van de voorgaande jaren te zien en is er in 2020 een speciale compilatie van de afgelopen jaren gemaakt: Website GIFF 2021 Wanneer je dit event hebt bezocht dan krijg je een GIFF 2021 souvenir. Na het zien van de films kan je meedoen aan de internationale stemming om jouw topper door te geven.

Locatie

Het Groene Huis, Schothorsterlaan 21, Amersfoort (coördinaten bovenaan de pagina). Er is normaal gesproken voldoende parkeergelegenheid bij het Groene Huis. Let op het is een één-richtingsweg vanaf de afslag naar Het Groene Huis

Kosten

5 euro PP (t.b.v. zaalhuur, consumpties, coinverloting)

Er kan zowel contant als via een QR code betaald worden.

Aantal deelnemers

Voor dit event geldt een maximaal aantal deelnemers van 48 personen. Bij aanmelding graag aangeven met hoeveel personen je wilt komen en bij welke voorstelling je wilt zijn.

Consumpties

Koffie / Thee / Sap en versnaperingen zijn aanwezig en bij de prijs inbegrepen

Programma vrijdag 12 november

18.30 zaal open voor een bakkie, geogeklets, coinverloting
19.00 – 20.00 Film, 1e voorstelling
20:00 -20.30 Inloop 2e voorstelling, coinverloting
20.30 -21.30 2e voorstelling
22.00 Einde event

We zien jullie graag op vrijdag 12 november!
LotsO, Supert69, en Veer12

Additional Hints (No hints available.)