Skip to content

This cache has been archived.

RaduC: Time to clear the map! See you next time!

More
<

Încălzi-v-aș Noaptea! [Foc la Butoi]

A cache by RaduC Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 13 November 2021
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

13 November 2021, 19:00 - 23:00

Foc la butoi

- când nu-i una, poate-s doi -

Am început tradiția asta anul trecut în Noiembrie, ne-am simțit bine și pe 12 a 12-a când l-am aprins din nou, dar după EPICA experiență de la deschiderea de sezon, parcă s-a deschis pofta și mai mult.. Cum să nu o facem din nou??

Hai și tu acum la noi / facem iar Foc la Butoi!

La ce să vă așteptați pentru seara aceasta?

  • binecunoscutul butoi care va arde toată noaptea!
  • ciocolată caldă pentru cei ce și-au adus cană de acasă;
  • marshmallows pe băț (incluse în prețul de participare)... bețe și biscuiți vă aduceți singuri (bezelele încinse merg cel mai bine între doi biscuiți simpli...yummy!);
  • reactivarea Night Cache-ului din apropiere: https://coord.info/GC9366R și posibilitatea de a fi găsit de cei care încă nu au făcut-o;
  • ultima ocazie de a rezolva (cu ajutorul ownerului) și de a găsi (de a loga) cutia Explo: https://coord.info/GC8XAZZ (se va arhiva după acest eveniment).

Alte surprize? Nu promit nimic.. depinde de timpul disponibil și vremea de afară.

Așadar vă invit în același loc, la același butoi,
Sâmbătă, 13.11.2021, de la ora 19:30

 

Plata participării reprezintă de fapt consumația de la fața locului. Este nevoie de ciocolată caldă, biscuiți și apă îmbuteliată. Fiecare participanteste rugat să anunțe în logul de participare ce poate să aducă. Dacă preferați cafea, aduceți cafea. Dacă vreți să ajutați la tăiat lemne în timpul zilei, e și asta o opțiune...

Parcarea este posibilă la coordonate, iar evenimentul are loc la adăpost de ploaie/ninsoare deci nu prea contează vremea (contează doar pentru Night Cache...)

Dată fiind situația actuală,
participarea este condiționată de prezentarea certificatului verde.
Asta și fiindcă e posibil să ne întimdem după ora 22.

 

Ce e un eveniment?

Pe scurt, este o întâlnire a oamenilor pasionați de acest joc / hobby / sport. Evenimentul de față are o tematică deja prezentată, dar facem des evenimente simple, de socializare.. Vino doar pentru socializare, pentru discuții. Vino să ne cunoaștem!

Vino să găsești răspunsuri la întrebări pe care probabil le ai, vino fără frică, primim pe toată lumea, indiferent dacă joacă de ani de zile, de o lună, de ieri sau de mâine! Toată lumea e binevenită!

Am observat destul de mulți utilizatori noi în oraș, așa că am simțit că ar prinde foarte bine o astfel de serie de evenimente și de socializare. Ascultați ce vă spune moșul: jocul ăsta e mult mai fain când îl practici alături de prieteni!

 

- Acest eveniment este adresat persoanelor majore de orice vârstă, sex, etnie, naționalitate, situație financiară, cetățenie, culoare a pielii sau limbă vorbită. Minorii au nevoie de un insoțitor adult (sau mă sună mama ta să-mi confirme că e de acord).
- Participarea este gratuită, bineînțeles, cu excepția celor expuse mai sus;
- Conform regulamentului jocului, trebuie să participi pentru cel puțin 30 de minute pentru a marca evenimentul, dar noi ne vom lungi la vorbă mult mai mult..

Additional Hints (No hints available.)