Skip to content

Trobada respira la Vall de Vinaixa a Fulleda Event Cache

Hidden : Sunday, 25 September 2022
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

25 September 2022, 13:00 - 13:30

25 SETEMBRE 2022, 13:00 - 13:30

La trobada serà a les 13.00 h i s'allargarà fins a les 13.30 h.

Previ a la trobada i de manera opcional hi haurà una ruta de 9 km que començarà a les 09 h i que es podrà allargar fins a les 13 h.

A partir de les 13.00 hi haurà vermut per a tothom que s'hagi inscrit a la trobada.

Continueu llegint per més detalls:

Coneix la Vall de Vinaixa amb aquesta trobada de Geocaching organitzada per Boira Experience i que es troba dins del programa d'activitats d'Espais Naturals de Ponent com a objectiu realçar els valors de l'espai natural la "Vall de Vinaixa".  

Aquesta trobada tindrà lloc a les 13.00 h del diumenge dia 25 de setembre. Com a activitat complementària i opcional, per aprofitar millor el dia, podreu venir a la caminada que començarà a les 09.00 h del matí per poder així coneixer millor l'entorn d'aquest espai natural. La caminada serà de 9 quilòmetres pel que recomanem que cadascú es porti el necessari per poder-la assolir, calçat adequat, aigua, crema solar, etc...  És una activitat gratuïta però necessitarem el número de telèfon de contacte de totes les persones que hi participaran per seguretat ja que tothom la podrà fer per lliure. 

A totes les persones que desitgin participar, han d'emplenar aquest formulari i se'ls hi enviarà un correu electrònic on podràn trobar/descarregar el track amb format .gpx de la caminada. Aquest recorregut també es podrà seguir des de l'aplicació Wikiloc (sense necessitat de ser premium). Porteu bolígrafs per si durant el recorregut trobeu alguns tresors! 

Donarem 4 hores per a poder fer la caminada, en arribar de volta a Fulleda sobre les 13.00 h aproximadament, farem una trobada que durarà mitja hora mentre fem el vermut.

Veniu a gaudir de la Vall de Vinaixa a Fulleda!

Additional Hints (No hints available.)