Skip to content

Bonus The Bruges Triangle part I Mystery Cache

Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


The Bruges Triangle 

 


Na het publiceren van onze geoart "Brugsche Zwoane"  kwam er nog wat inspiratie boven drijven om iets kleins te creëren dat kon aansluiten bij het BBX event. Dit in een leuk bosje net boven Brugge. Deze keer gingen we iet wat out of the box denken. 3 Lab Adventure's en 3 bijhorende bonnussen die samen één aansluitende lusvormige wandeling vormen. Het geheel brengt een spannend verhaal, dat met enige inleving en fantasie, een wat atypische Lab/mystery combo geeft. 

De bedoeling is om de lab's in de juiste volgorde te lopen, beginnend bij Part I en eindigend bij Part III. Bij elke lab hoort een aparte bonus.

 

The story

 

8 oktober 2010: een oude kostbare ring uit het museum van Brugge verdwijnt op mysterieuze wijze… Deze ring was bekleed met een zeldzame edelsteen. De ring was eigendom van een Italiaanse adellijke familie uit de middeleeuwen. Meer bepaald zou hij eigendom zijn geweest van een graaf die in de 14de eeuw in Brugge was terecht gekomen. Alles wees op een sluwe diefstal. Het Brugse parket zat al snel met de handen in de haren na onderzoek van heel wat doodlopende sporen. Jarenlang werd onderzoek gedaan zonder resultaat. Ondanks dat de nakomelingen van de adellijke familie een grote geldsom beloofden aan de vinder, werd de zaak na 10 jaar gesloten. 
Op 8 oktober 2022 krijg jij een vreemde anonieme tip in je bus. “The Bruges triangle” (mysterieuze plek net boven Brugge) geschreven op briefpapier met een grote diamanten ring in de bovenhoek gedrukt...

Niet tegenstaande de vrees voor het luguber bosje, beslis jij om hier eens te komen kijken. Durf jij het aan?

Veel plezier! Bluecooldragons - Omennemo - Preuteleuter

Tools voor één van de drie labs: 3 AAA batterijen

 


Dit is de bonus van The mystery of Bruges triangle: The Ring part I
https://adventurelab.page.link/VEZA

Additional Hints (No hints available.)