Skip to content

Maker Magic: Magische Meet & Greet aan de Golem Event Cache

This cache has been archived.

Geocaching HQ Admin: Thank you for hosting this geocaching Event! The date of the Event has passed. We automatically archive Events after 30 days (60 days for Mega- and Giga-Events). Attendees can still log archived Events, log trackables, and share their experiences.

More
Hidden : Sunday, 18 June 2023
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

18 June 2023, 10:30 - 11:30

 

Park De Mik is één van de mooie parken die Brasschaat rijk is.  Het domein was ooit een beroemd arboretum en bezit nu nog steeds een grote variatie aan boomsoorten en planten. Vlakbij is ook een kinderboerderij, een moestuin, een bijenmuseum en een cafetaria. Er is ook een bakkershuisje, waar je 1 keer per maand (toevallig ook op 18 juni 😊) vrijblijvend overheerlijke broodjes kan kopen.

Voor deze meet & greet spreken we af aan de Golem, een houten structuur van ongeveer 3 à 4 meter hoog.  Deze creatie staat symbool voor de helper en redder waaraan mensen over de hele wereld nood hebben.  Via een luik, op de borst van de Golem, kan de bezoeker een boodschap achterlaten in de vorm van een verhaal, een sprookje of een gedicht.

Tijdens dit event is het ook de bedoeling om creatieve caches in de kijker te zetten en kunnen jullie kennismaken met sesams en enkele van zijn caches die weldra zullen uitkomen tijdens het Licence to Cache event van Mi6 op zaterdag 9 september.  Jullie krijgen een exclusieve preview van een afgewerkte cache en kunnen deze reeds uittesten. Ook enkele caches in progress en hoe de verdere afwerking zal gebeuren, zullen aan bod komen.

Het is de bedoeling om samen met jullie te brainstormen, ideeën en tips uit te wisselen en verhalen/foto’s te horen/zien van welke caches jullie geweldig vonden en/of graag meer zouden zien, wie weet gaan we er wel mee aan de slag ! Jullie feedback wordt ten zeerste gewaardeerd.

Heb je zelf een mooie creatie gemaakt met een 3D-printer, iets in elkaar getimmerd of wat dan ook, breng deze gerust mee !

Wij verwelkomen jullie graag van 10.30 tot 11.30 met een hapje en een drankje !

***

Ons event is door Groundspeak goedgekeurd als officieel Maker Magic Event.

Dit wil zeggen dat je door het bijwonen van dit event een speciaal souvenir zal verdienen !

***

Additional Hints (No hints available.)