Skip to content

This cache has been locked, but it is available for viewing.
<

Bushokje

A cache by FF Dump Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/05/2005
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Al een tijdje is de webcam 'Bushokje' in Oegstgeest online op internet, met een goede beeldkwaliteit! Wat is er leuker dan er met je GPS naar toe te gaan en jezelf vast te laten leggen bij deze webcam cache? We hebben toestemming van de eigenaar om hier een cache aan te koppelen, waarvoor onze bijzondere dank!

Het Bushokje in Oegstgeest.

Iedereen heeft ooit wel eens gebruik van de bus gemaakt of doet dat nog steeds. Opstappen doe je op een beginpunt of ergens halverwege: bij een bushokje. En dat is waar deze cache over gaat. Ergens in de plaats Oegstgeest staat dit bushokje.


Op zich helemaal niks bijzonders aan. Het lijkt op de vele duizenden exemplaren die verspreid door heel Nederland geplaatst zijn. Toch is deze wel bijzonder, want vlakbij deze staat een webcam opgesteld, om de bewegingen bij dit wachthokje vast te leggen!

Waar het bushokje staat.

Heel simpel: volg het pijltje van je GPS en je komt uit dicht in de buurt van de exakte lokatie. De coordinaten zijn op een rotonde in de buurt van het bushokje.


De spoilerfoto's maken het wel erg gemakkelijk! Dus even om je heen kijken en je weet waar je moet zijn. Dit is ook nog te bekijken via Mapquest.

Het loggen van de cache.

Om de cache te kunnen loggen zal je naar het bushokje moeten gaan en door iemand thuis achter de computer een foto moeten laten maken. Het is de bedoeling dat je tussen de lantaarnpaal en de prullenbak gaat staan, in de richting van de webcam kijkt en je GPS met één hand duidelijk zichtbaar omhoog houdt! Controleer even voor vertrek of de webcam online is.


De bediening van de webcam is heel eenvoudig. Je gaat eerst naar de site van de webcam. Via een mobieltje kun je elkaar makkelijk aanwijzingen geven. Als je op de juiste plek staat en klaar bent voor de foto, kan de persoon achter de computer op snapshot klikken en vervolgens via 'rechtermuisknop klikken en opslaan als' de foto opslaan op de computer. Het bezoek kan je alleen loggen, als de foto bij je log staat!

Additional Hints (No hints available.)



Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.