Skip to Content

This cache has been archived.

Pii~: Purkkien huoltoon ei riitä oikein aikaa ja muutan toiselle paikkakunnalle joten arkistoin Siuntionjoki sarjan 1, 3 ja 4 kätköt! 2 kätkö saa uuden omistajan ja 5 kätkö pysyy aktiivisena sen aikaa kun se on etsittävissä. Kiitos kaikille kävijöille ja toivottavasti tällä hienolla paikalla joskus nähdään vielä uusi kätkö :)

More
<

Siuntionjoki Part 4

A cache by Maija&Perttu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 08/02/2005
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä viiden kätkön sarja esittelee sinulle Siuntionjokea.
This cacheserie shows you area of Siuntionjoki.

Tämä kätkösarja on suunniteltu erityisesti luonnosta pitäville ja pientä seikkailumieltä hakeville. Etsiessäsi sarjan kätköt, kannattaa varata koko päivä aikaa sillä kätköt ovat melko kaukana toisistaan ja kätköltä toiselle liikkumiseen auto on ehdottomasti kätevin kulkuneuvo. Suosittelen myös tavallisen kätkövarustuksen lisäksi ottamaan matkaan kumisaappaat ja/tai pyyhkeen sillä kaikilla kätköillä ei selviä kuivin jaloin ainakaan kesällä.

Tämä kätkö on sarjan neljäs ja esittelee Sjundbyn kartanoa sekä pihapiirin oheisrakennuksia, alueella on myös kaunis koski. Satelliittien näkyvyys ei ole paras mahdollinen. Löytääksesi kätkön, sinun tarvitsee liikuttaa vain kätkörasiaa. Naamioi Kätkö takaisin juuri samalla tavalla kuten se olikin.

---

Remember to take enough time, caches are not so close to each other, so you need a car. Take also rubber boots or towel with you.

In the area is Sjundby manor hous and other old buildings. Don´t have to spade the ground. You can foun the cache moving only the cachebox.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.