Skip to content

This cache has been archived.

haksu10: Uusia loggauksia kätköön ei hyväksytä.

More
<

On vain kaksi tapaa...

A cache by haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/20/2006
Difficulty:
4 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

On vain kaksi tapaa ratkaista mysteeriä... nimittäin oikea ja väärä.

Tässä kuvassa näemme, kun kätköilijä Allan Kivi on ratkaissut mysteerin väärällä tavalla ja rynnännyt metsään ensin väärään paikkaan.

Uudella yrittämällä oikeakin paikka löytyi, mutta tällä kertaa hän ei saanut purkkia auki.

Vihaisena hän pilkkoo koneensa luvaten ettei enää ikinä koita ratkaista mysteereitä...

Tässä kuvassa näemme, kun Allan Kiven serkku Allan Kuusi on ratkaissut mysteerin oikein ja onnistunut myös saamaan purkin käsiinsä.

Ilo on suuri hänen loggaillessaan käyntiään...

Ratkaise siis tehtävä oikealla tavalla :)

Listauksen koordinaatit vievät parkkipaikalle, josta pääsee helposti pururadalle.

Kätkön ratkaisuun vaadittavat koordinaatit saat oikean ja väärän tavan välillä toimimalla, vaikkakin mitä helpommin ratkaisun saatkaan sitä varmemmin se on väärä ;)

Kätkön (joka on hyvin peitetty, peitäthän sen myös hyvin lähtiessäsi) saat logata vain avattuasi purkin oikealla tavalla eli ilman väkivaltaa ja työkaluja.

Kätköpurkin avaamiseen tarvitset numerot 4,5,3 ja 6. (Näistä numeroista ei kannata etsiä ratkaisua koordinaatteihin, vain aukaisemiseen.) Helpolla tavalla saat kätkön auki käyttämällä numeroita kirjaimellisesti järjestyksessä, vaikealla tavalla taas yrityksen ja erehdyksen kautta.

Kätkön lopullinen sijainti on N 61° a.b E 023° c.d jossa
a = 27 tai 28 oman valintasi mukaan
b = ratkaisuksi saamasi 1. luku
c = 28 tai 29 oman valintasi mukaan
d = ratkaisuksi saamasi 2. luku
Ratkaisun helpottamiseksi kerrottakoon, että kätkö löytyy pururadan ympäröimältä alueelta alle 500 metrin päässä parkkipaikan koordinaateista.

Pururata tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden vaikka kuntoiluun ja myös radan ympäröimää keskialuetta halkovia polkuja pitkin pääset nauttimaan ulkoilusta ja luonnon rauhasta.

Mikäli olet ratkaissut tehtävän oikein: Vaatteesi voivat likaantua purkilla käydessäsi. Lumisena aikana kätkö lienee myös löydettävissä mutta vaatinee pientä lumityöskentelyä.

Muista logata myös väärät yritykset ja DNF:t sekä myös, millä keinolla purkki aukesi koska mielelläni kuulen kuinka mysteerini on purrut. Muista, ettei väärä ratkaisu tai DNF ole häpeä, vaan normaalia kätköilyssä eteentulevaa...

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.