Skip to Content

<

Mutkat suoriksi

A cache by Jacce Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/27/2013
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kätkö sijaitsee "suur"-.Kouvolassa, Anjalan taajamassa. Alue on nimeltään Kurenvihi, nimi on muuntunut monesti ihmisten suussa Kurenviikiksi, Kurenviikinmutkaksi ja Kurenviikinkurviksi yms. Kurvit ja mutkat juontavat ajalta ennen 1980-lukua. Silloin kyseisen alueen tieosuus oli erittäin mutkainen, siinä oli jopa kolme s-mutkaa peräkkäin ja lisäksi maastokin aika mäkinen. Lähialueen pellot saivat useasti tieltä suistuneita ajoneuvoja "vieraikseen". Tarina kertoo, että eräs mies sai viimein hankittua rahat pianon ostoon ja onnellisena kertoi kaverilleen, että nyt on soittopeli hankittu. Ajettuaan Kureviikin mutkista piano kyydissä, ei ollut enää sen jälkeen mieli yhtä iloinen ja pianosta oli muisto vain. Eli voitte arvata vaan miten kävi. Liekö kiinnitys ollut puutteellinen...?

1980-luvun alussa liikenne alkoi vilkastumaan ja raskastakin liikennettä tuli tieosuudelle lisää, alkoi tieosuuden oikaisu tulla ajankohtaiseksi turvallisuussyistäkin. 1983-84 tieosuutta oikaistiin ja kallioleikkaukset ovat siitä merkkinä.

Kätköpaikalta kun katselee näkee nykyistä Elimäentietä sekä voi myös havaita vanhaa tienpohjaa, jossa asfalttikin on säilynyt.

Oma kynä mukaan!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.