Skip to Content

This cache has been archived.

Geopulut: Kiitos kaikille kävijöille!

Logiliuska on käyty läpi ja miitin voivat vielä logata Pekka H, Harjus ja assankassa (nimi siis logiliuskassa, mutta ei vielä Attended-loggausta).

Yhden loganneen nimimerkkiä ei listasta löytynyt joten sen osalta hyväksytään kollegoiden silminnäkijätieto loggaukseksi. Ei paljasteta kuka on kyseessä, mutta laalaa voisi olla tarkempi ensi kerralla. [:D]

More
<

Avaruusmiitti & aamukahvit Atalassa

A cache by Geopulut Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Thursday, 07 November 2013
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Astronauttikätköilijä Rick Mastracchio aloittaa matkansa ISS:lle Nasan aikataulun mukaan Kazakstanista 7.11.2013 aamulla klo 6.08 suomen aikaa. Tämän kunniaksi hörpätään aamukahvit Atalassa, Mikon Leivällä. Omat kahvi(raha)t mukaan. Miitti alkaa 9.08 ja virallinen osuus päättyy 9.30. Ole ajoissa paikalla!


UPDATE 16.10.2013: alunperin miitin kuvauksessa luki virheellisesti, että avaruusmatka alkaisi klo 9.08 Suomen aikaa. Oikeasti matka alkaa klo 6.08 Suomen aikaa, mutta tuohon aikaan ei ole kahvia tarjolla joten juodaan kahvit suunnitellusti klo 9.08 sen kunniaksi että lähtö on tapahtunut kolme tuntia aiemmin. :-)

Astronauttikätköilijä Rick Mastracchio aka AstroRM aloittaa matkansa ISS:lle Nasan aikataulun mukaan Kazakstanista 7.11.2013 aamulla klo 6.08 Suomen aikaa. Rickillä on matkassa mukana myös tämä travel bugi.

ISS kiertää vuorokaudessa maapallon 15.7 kertaa ja aina hieman eri radalla. ISS ylittää Maan päiväntasaajan noin 90 minuutin välein 22,5 astetta lännempänä verrattuna edelliseen kierrokseen. Lisäksi maapallon litistyneisyyteen liittyvän gravitaatiovaihtelun takia ISS:n rata siirtyy vuorokaudessa noin 6 astetta lännemmäksi.

Avaruusaseman voi nähdä Etelä-Suomessa kuukauden välein. Yksi näkymisjakso kestää puolitoista viikkoa. Avaruusasema näkyy matalalla etelässä noin kymmenen minuutin ajan vuoroin aamu- ja iltataivaalla.

Osallistujille on luvassa Geocaching in Space Souvenir:)

Oheinen teksti on muokattu small oaksien miitin Geocaching in Space - mISSä ISS:ä? kuvauksesta.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

82 Logged Visits

Write note 5     Archive 1     Will Attend 34     Attended 39     Publish Listing 1     Announcement 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.