Skip to content

This cache has been archived.

Blauwkous: De Ode moet helaas gearchiveerd worden. Hij wordt te veel geript en/of verkeerd behandeld.

More
<

Ode aan de PWTV

A cache by Blauwkous Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/29/2014
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ode aan de Powertrail VeenendaalOp 31 maart 2014 kwam het eerste gedeelte van de Powertrail Veenendaal (PWTV) online. Een initiatief van Jayleights jr. uit Veenendaal. Dit team wilde na de befaamde Wintertrail Veenendaal verder op de Geocache kaart zetten. Diverse Veenendaalse en Edese teams sloten zich hierbij aan. Het resultaat was de langste trail van Nederland. Meer dan 100 teams hebben de trail gedaan, waarvan de verste zelfs uit Finland kwamen. Vele FAVO's werden uitgedeeld voor de gehele trail.

Na een jaar bestaan werd, wederom op initiatief van Jayleighs jr. een , Powertrail Event gehouden. Met dit event werd de Walk of Fame geopend, een 9-tal onderscheidende caches die van de boswachterij 6 maanden mocht blijven liggen langs de Defensieweg op de Utrechtse Heuvelrug, gemeente Rhenen. Op 12 oktober 2015 moesten deze unieke caches in archief.

In het weekeinde van 14/15 november 2015 werd de Powertrail Veenendaal in zijn geheel in archief gedaan. Tot en met de laatste dag kende de trail nog nieuwe loggers.


Deze geocache is de voormalige "096 Powertrail Veenendaal" en bedoelt als een ode aan de initiatiefnemers en de eer voor de mensen met wie ik een onderdeel van de PWTV uit mocht maken.

De Wall of Fame van de teams die aan de PWTV hebben meegewerkt:

* Jayleighs + junior en princes
* Te&ti
* Freewilly75
* Jvdberg68
* Team Gewei
* Team Geomeintjes
* KaRo team
* Blauwkous
* Bert4169


De teller van deze cache staat bij het omdopen op 1125 founds en 18 Not Founds. Deze blijven staan.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.