Skip to Content

<

Otson polku #36 Tapio

A cache by EsMiAk Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/24/2015
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kotkan ensimmäinen traili, joka kiertää Kymin lentokentän ympäri ja on kokonaispituudeltaan 13 km.  Kätköpurkit ovat kooltaan mikron ja pienen väliltä.

Huom! Kätköissä ei ole kynää.


Reitin nimi tulee samannimisestä joka talvi järjestettävästä hiihtotapahtumasta kyseisellä lenkillä. Reitin puolivälissä on laavu, jossa voi pitää evästaukoa ja paistella vaikka makkaraa.

Reitillä kulkee siis lumisena aikana latu, joten sukset ovat silloin pakollinen liikkumaväline. Reitillä on kaksi latua ja oikeanpuoleinen liikenne, joten lenkin voi kiertää kummin päin tahansa.

Reitin alku/loppupisteen läheisyydessä on kolme parkkialuetta, joissa yleensä on tilaa pysäköinnille.

Tiesittekö, että karhulle löytyy 200 erilaista lempinimeä, koska ennen uskottiin karhun nimen mainitsemisen tuovan epäonnea. Karhua on kutsuttu erilaisilla kiertoilmauksilla, niinpä olemme nimenneet kätköt  näillä tutuilla ja vähän tuntemattomammilla nimityksillä. Lisää tietoa näistä nimityksistä löytyy metsästäjäliiton nettisivuilta.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.