Skip to Content

<

Kakskerran VPK

A cache by vspelastus Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/20/2016
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Kakskerran VPK toimii Turun Kakskerrassa, Harjattulan Kartanon alueella Paasikivi-opiston naapurissa. Palokunta on perustettu vuonna 1939. 

VPK on yksi kuudesta Turussa toimivasta sopimuspalokunnasta ja sillä on sopimus Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen kanssa pelastustoimen tehtävien hoidosta ensisijaisesti Kakskerran ja Satavan sekä niihin kuuluvien lähisaarien alueella.

Palokunnan tehtäviin kuuluu myös eläinpelastustehtävät koko Varsinais-Suomen alueella. Toiminta kattaa niin koti-, tuotanto- ja luonnonvaraiset eläimet, joten VPK tekee myös paljon yhteistyötä eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

Hälytysosaston vahvuus on 18 henkilöä ja palokunnalla on hälytyslähtöjä vuosittain noin 60 kappaletta. Palokunta toimii oman vastealueensa ensilähdön palokuntana.

Palokunnan kalustona on sammutusauto, eläinpelastusauto, vene, kaksi miehistöautoa, sekä mönkijä ja öljyntorjuntakärry.

Lisätiedot: Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen verkkosivut

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.