Skip to content

<

Boskabaal hoofdstuk 5: De Raad Der Dieren

A cache by Isotopia Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/06/2020
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


 

Hoofstuk 5

Veel tijd om te bekomen hadden Juul en Juliette niet. Want daar kwamen de eerste dieren al langs om naar de steen te kijken en hun zegje te doen.

Konijn kwam als eerste aangehuppeld, met haar vier kinderen achter zich aan. Nee, ze had vannacht niets speciaals gehoord, maar wat wil je, als je de ganse dag achter je ravottende kinderen moet aanhollen , dan val je ’s avonds doodmoe in slaap. Maar wat zouden de kabouters er van denken om rond de steen een ganse speeltuin aan te leggen. Aan de steen kan dan een glijbaan vastgemaakt worden. Dan hadden haar kinderen een vaste plek om te spelen en moest zij niet meer gans de dag achter hen aan huppelen.

Intussen was Eekhoorn ook aangekomen. Hij zou de steen willen gebruiken als klimmuur om de kleine eekhoorntjes de eerste klimtechnieken aan te leren.

Kikker wou dan weer een vijver graven in de tuin van Juul en Juliette, om dan van bovenop de steen in het water te kunnen duiken.

Ooievaar stelde voor om haar nest te maken op de top van de steen, lekker hoog en droog.

Steeds meer dieren kwamen aan bij de theepot om de kwestie van de steen te bespreken. Vos, Spin, Hert, Mier, Specht, Olifant en zelfs Regenworm. Niemand had iets gehoord, of wist waar de steen vandaan kwam, maar elk had zijn eigen plan met de steen.

Hoewel er geen kippen bij waren was het er zo’n gekakel dat je oren er bijna van begonnen te tuiten.

Plots werd de drukte een beetje te veel voor Juliette.

“IK zal eens iets zeggen hé…”

Maar verder kwam ze niet. Een grote schaduw vloog rakelings over de dieren. Plots werd het heel stil rond het theepot-huisje…

 

Wat een vergadering...  Al die dieren, wedden dat jij er ook heel wat vindt in Izegem? Ga op pad, en zoek alle dieren. De cache vind je op N 50° AB.CDE' E 3° FG.HIJ' Vergeet daar de BONUSCODE niet te noteren. Je hebt ze nodig om de bonus aan het einde van de vakantie te vinden.  

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.