Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Fuglsang Sø 2

Wednesday, March 17, 2010Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Jeg havde egentligt planlagt at finde en anden cache idag, men Ulf sendte en mail om en ny cache nær mit arbejde i morges, og så blev planerne ændret.

Da jeg tog afsted fra arbejdet var der en DNF på cachen, og jeg var forberedt på at det nok kunne blive en udfordring.

Jeg valgte at tage turen bagfra og fremme ved WP4 mødte jeg en opgivende tjorring. Vi ledte sammen et stykke tid, men valgte at forlade stedet med uforrettet sag. Ved WP3 fik jeg overraskende hurtigt øje på det vi ledte efter. WP2 og WP1 fandt vi også "forholdsvis" let.

Vi gik tilbage til WP4 og denne gang lykkedes det mig at kigge fra den rette vinkel. Vi fik hurtigt et koordinat frem og så var det afsted mod det formodede cachested. Yes .... der var den - lige hvor vi forventede. Kl. 16.52 kunne jeg signere logbogen som den første.

Jeg kan forestille mig hvordan der kan udspille sig et pinligt senarie her til sommer. En flok geocachere iført vandrestøvler og udstyret med så meget elektronisk isenkram at de kan sende en mand til månen, begynder en større eftersøgning imellem afklædte badegæster - det kan nok give et par flade eller 2

Tilbage igen var jeg glad for at jeg havde taget gummestøvler på, men skiftetøj havde jeg desværre ikke med. Nå pyt - en vaskemaskine kan heldigvis klare det problem . Jeg havde undret mig over de 3 stjerner, men nu er jeg blevet klogere.

Tak til cacheejer for en gennemført cache (lige fra WP1 til final) og tak til tjorring for hyggeligt samvær.

Ud: Flot FFC

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page