Skip to Content

View Geocache Log

Found it MygRa found Pilbrodalen [GCC]

Sunday, October 23, 2005Denmark

Fin multi i et dejligt landskab.
Vi havde heldigvis mødt Datmand i Skanderborg, og fået et hint om at der var et på fejl i cachebeskrivelsen.
Fandt P-pladsen og blev lidt overraskede over næste waypoint, men fandt "fejlen" og kom forbi en flok flotte "longhorns" ned ad stien til dalen. Ved næste WP, så vi Datmands rettelse og videre gik det jo så mod næste WP.
På vej langs grusvejen kom "E." kørende og spurgte bekymret om vi var geocachere. Det var vi jo, og kunne (forhåbentlig) berolige ham med, at vi godt var klar over problemerne og var på rette vej.
Næste WP blev fundet efter lidt søgning og derefter ingen problemer overhovedet, og det var et flot område at bevæge sig rundt i.
Efter at have fundet cachen (GPS'en ville i en anden retning, men den var synlig (cachen altså) på lang afstand, så ingen problemer.)
Vi var derefter lidt i tvivl om vejen tilbage til P-pladsen. Vi ville helst ikke bare gå tilbage ad samme vej som vi var kommet, så vi satsede på at det kunne blive en lille rundtur. Det kunne vi ikke rigtig finde ud af. Men mødte så heldigvis ejeren af markerne omkring os (+ hans hund), og han viste os vej hen over sine marker og hegn til bilen. (heldgvis en meget anderledes oplevelse end den Wegge var ude for ved "Jens Langkniv").

Ind: Mini Cooper (legetøjsbil) + slange
Ud: Farogdatter mønt

Tak for en trods alt fin cache, vi glæder os til de næste (har selv prøvet at lave fejl i en cachebeskrivelse - det er ikke sjovt)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page