Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Jumbobog #8

Friday, September 17, 2010Denmark

(FTF)

Efter at Poul-Erik var ankommet til Struer tirsdag blev de gamle Jumbobøger hevet frem. #8 var godt nok fra 2. oplag (1980) men med lidt gætterier hist og her kom der noget fornuftigt frem, lige bortset fra at der mangler et ciffer . Efter at cacheejer onsdag fik tilføjet de sidste oplysninger, kom det manglende tal frem og nu lignede det et rigtigt koordinat. Der var så bare lige det problem at Jumbobogen, Poul-Erik og bilen var i Struer, men Ulf og de 3 GPS'er var i Århus .

Da cachen stadigvæk ikke var logget fredag eftermiddag besluttede vi os for at give den et forsøg på trods af de 2 DNF'er. Titan var ikke til megen hjælp for han gennemsøgte alle de oplagte steder, men det var et helt andet sted at Ulf spottede cachen kl. 19.44.

Tak for opgaven og cachen.

Ind: Signatur.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page