Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found 4164462 via 39235

Sunday, September 19, 2010Denmark

(FTF)

Vi var egentlig klar til at køre til Skanderborg - Horsens - Hedensted området, men endte i Silkeborg på grund af en challenge cache beliggende på Sjælland, en mystery og et FFC. Fra Silkeborg gik det videre til Ry hvor vi udnyttede muligheden for at bytte græsslåning med en frokost hos Ulfs forældre. Herefter gik turen som planlagt igennem Skanderborg - Horsens og Hedensted.

Under morgenkaffen tjekkede vi om der skulle være kommet nye cacher i Århus eller nærmeste omegn. Det var der ikke, men en ny ?-cache i Silkeborg var der lige offentliggjort. Silkeborg er i acceptabel køreafstand, men det er jo lige midt i mystery nørdernes paradis, så det var med at være hurtigt hvis vi skulle have en chance. Vi kiggede på opgaven, og så igen tilbage til geocaching.com for at se om vi havde overset en ny traditionel i Århus. Hmmm..... vi må nok hellere lige kigge en gang mere - og så sagde Ulf noget der fik Poul-Erik på de rette tanker. Ulf pakkede bilen og Poul-Erik sad 110% koncentreret, og efter at være blevet helt skeløjet kom der et koordinat frem.

... og så var det ellers afsted ud af motorvejen med 70 km/t - øv -søndagsbilister og jydekroge i anvendelse. Bilen havde vi ikke fået tanket efter turen i går, men det gik .

Vi har selv puslet med tanken om en lignende mystery til en kommende "Nørder på skovtur" cache, men mon ikke at det lykkedes at få manipuleret lidt rundt på opgaven så den kan indgå på en eller anden måde .

Tak for opgaven og cachen der blev spottet kl. 9.25. Yes så lykkedes det at blive første finder 3 dage i træk, og dermed opfylde betingelserne til endnu en challenge cache.

Ind: Signatur
Ud: Et fint FFC

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page