Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Skovtrolden i Risskov

Sunday, October 17, 2010Denmark

(FTF)

Efter en hektisk ikon-jagt i går, trængte vi til en stille og rolig søndag, så da vi omsider kom ud af fjerene, begav vi os på en rundtur i det østjyske. Første stop var Gellerupparken, som på det seneste har været svær at holde fri for ufundne cacher. Lige så snart man har ryddet området, dukker der nye cacher op. Herligt! Derefter gik turen videre Søften og Hadsten, hvor der jo også er kommet en stak nye (bryllups)cacher. Efter en dejlig (omend kold) rundtur i området, satte vi kursen mod Århus igen - og på turen ind mod byen blev der tid til at checke mails. Sørme om der ikke var dukket en sprit-ny cache op i Riis skov - og så kan det ellers godt være, tempoet blev sat op, for måske var der chance for en First Finder?

I mørket og med muligheden for en first find er det ikke altid at de mest optimale veje vælges. I aften var ingen undtagelse, men vi fik os tilsidste kæmpet igennem junglen og fandt en fin sti.

Da Poul-Erik nåede stien hørte han en lyd - vendte rundt og lyste en stakkels skovtrold (motionist) ind i hovedet.

Tak for cachen der blev fundet kl. 18.57. Cachen er rigtig fin

Ind: Signatur.
Ud: Fint FFC

Vi ser frem til de næste kreationer fra CO hånd, samt at multien bliver genetableret.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page