Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Nat på Naturstien II - REFLEX

Saturday, November 6, 2010Denmark

(FTF)

Poul-Erik var ikke specielt hurtig til at få sig placeret i madkøen, og da det endelig blev hans tur var skålene med risalamande næsten tomme, men hvad gør det, når en af de 5 mandler stadigvæk var efterladt. Der var 5 gaver, hvoraf en var en super-geo-et-eller-andet-mandelgave. De 2 første havde ikke turdet at vælge super.....mandelgaven, men efter lidt betænkningstid blev den valgt. Hvor slemt kunne det dog være - at skulle optræde iført nissepige kostume eller en stor opvask. Nej nej - - det det var 30 minutters forspring til natcachen.

Hurtigt blev det sidste risalamande slugt og så gik det ellers afsted ud over mosen. At Ulfs sko blev gennemblødte, var der ikke tid til at spekulere på før bagefter, men det var nu ikke værre, end at de kunne skiftes ud med et par tørre sko.

Kl. 21.09 kunne vi signere cachen. Tak for cachen, mandelgaven og en sjov oplevelse.

Ud: FFC

NB: Til de gæve geocachere, der var forargede over at vi efterlod Titan tilbage på eventpladsen, kan vi kun sige, at vi aldrig kunne finde på at efterlade vores hund, hvis vi ikke var overbeviste om at han var i gode hænder. Der er heldigvis mange, der holder af Titan og gerne passer ham ind imellem. Tak for hjælpen.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page