Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Vores By - Skolebussen

Sunday, November 28, 2010Denmark

(FTF)

I dag tilbragte vi hjemme i varmen med at løse mysteries. Lige før der blev lukket ned og Ulf og Titan skulle med toget fra Struer til Århus dukker der 3 nye cacher op i Ulfborg Kirkeby. Hmmm....... Poul-Erik fik fundet geotøjet frem og Ulf nåede lige at få noteret de 3 sæt koordinater på en lap papir. På vej ind til banegården får Ulf tastet koordinaterne ind i GPS'en, og i toget skriver Ulf en sms til Poul-Erik om at det er 3 mikroer uden hint. What the F... - mon de er lagt ud før eller efter at sneen kom? Næste sms er mere beroligende - alle 3 er D1½ og T1.

Da jeg får parkeret og går mod gemmestedet begynder en arrig lille køter, der står oppe i vinduet i genbohuset, at gø i vildskab. Heldigvis er cachen hurtigt fundet men jeg har tabt kuglepennen, så jeg går tilbage til bilen og logger. Det er vel næsten overflødigt at skrive at den dumme køter galper op hver gang jeg bevæger mig.

Tak for cachen. Loggen blev signeret kl. 21.01.

Ud: Fint FFC

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page