Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Ellebæk #1 Holstebro from a view

Tuesday, November 30, 2010Denmark

(FTF)

Lige før det var sengetid sendte Ulf mails med nye cacher i det område hvor jeg befandt mig. Hmm..... nej jeg må hellere gå i seng, men ..... et par geobukser i soveværelset mindede om at det nu også kunne være sjovt med en lille aften/nattetur i ud i kulden.

Jeg kom fra Struer og dermed ad "bagvejen", så jeg parkerede bilen ved buspassagen og gik de sidste små 500 meter ind til cachen.

På denne tid af døgnet er det muligt at lede helt uforstyrret, hvilket også var nødvendigt for den var ikke sådan lige at spotte i sneen. Kl. 00.16 lykkedes det at spotte cachen, og der lå et fint FFC foroven og ventede på at komme med hjem i varmen. Min gps stod på 16 meter ved cachen.

Ud: Fint FFC og TB (Team Thøgers first bug)

Tak for cachen og turen ud i den flotte frostklare nat.

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

This entry was edited by DK_Titan on Tuesday, 30 November 2010 at 11:14:57.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page