Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Path of Education - Examination

Wednesday, December 15, 2010Denmark

(FTF)

Jeg (Poul-Erik) havde et par ærinder i Ulfborg Kirkeby, og under påvirkningen af den varme kaffes dampe besluttede vi os for at prøve kræfter med de 5 nye cacher i hundeskoven ved Sørvad.

Vi var spændte på, hvad vi skulle til eksamen, og endnu engang var det en hjemmeopgave for Ulf (½ DK_Titan). Vi styrede målrettet mod 0 - ja jeg (Poul-Erik) styrede faktisk lidt for målrettet mod 0 og fik en gren i øjet. Selvom synet blev svækket en hel del, lykkedes det mig at komme så tæt på 0, at jeg ikke kunne undgå at spotte gemmestedet og kunne 21.22 runde denne fine serie af med endnu et FFC (æren).

Vi mener, at alle 4 opgaver bør være angivet som ?-cacher fremfor multier, for selv første opgave skal løses hjemmefra fremfor 'on location'. Vi er uforstående overfor at at difficulty ratingen er sænket fra 3½ stjerne til 2½ stjerner på baggrund af en enkelt logning. Hvis alle 4 opgaver havde været enkeltstående opgaver mener vi også at 3½ stjerner er i overkanten til de sidste 2 (måske 3) opgaver, men man kan jo ikke komme i gang med opgave nr. 4 uden at have løst og fundet de 3 første opgaver, og dette bør også have indflydelse på difficulty ratingen. At opgaver ikke ligefrem er rygrads viden og enten skal løses ved hjælp af livliner, hjælpemidler eller at køre hjem og løse dem bør også trække op i difficulty ratingen. Det havde været bedre at lade de sidste 3 opgaver beholde de 3½ stjerner fremfor som nu at antyde at det er lette opgaver, for det vil nok skuffe en del, når de står 'on location' og mangler de rette værktøjer.

Tak for en fremragende serie vi vil huske længe og som fik mange forskellige følelser frembragt. Grenen i øjet kunne jeg også huske et par dage efter for efter en søvnløs nat med et rendende øje og et øjenlåg der havde 3x normal størrelse. Næste morgen var jeg nødt til at søge læge for at få tjekket for ridser og få salve til øjet. Om ikke andet gav det en delvis sygedag dagen efter, for jeg kunne ikke holde til lyset fra min pc skærm.

Turen blev sluttet af med dejlig varm suppe i Ulfborg Kirkeby. Tak for den!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page