Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Drømmespor #2

Friday, February 25, 2011Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Mailen om denne cache dukkede op, netop som vi havde sat os til bords for at spise aftensmad (som bestod af rugbrødsmadder). Da der således ikke var risiko for, at maden blev kold, hvis vi smuttede nogle minutter, besluttede vi os for at kaste os ud i en first finder-jagt. Cachen lå jo ikke ret langt hjemmefra. Inden vi smuttede, sikrede vi os lige, at stolene ved spisebordet ikke stod således, at Titan kunne komme op til maden på bordet. Han skulle jo nødig tage for sig af retterne, mens vi var væk.

Vi ankom til cache-site næsten samtidig med Jazzbar, og efter nogle minutters søgen lykkedes det Poul-Erik at spotte beholderen som den første. Logbogen blev signeret kl. 18:52. Ulf havde godt hørt, at der var kommet endnu en mail, og sørme om det ikke var endnu en ny Manashu-cache. Den skulle naturligvis også lige besøges, inden vi returnerede til rugbrødsmadderne.

Da vi kom hjem, opdagede vi så, at Titan er en bedre akrobat, end vi regnede med. Det var lykkedes ham at få fat i beholderen med spegepølse, så han går bestemt ikke sulten i seng i dag! Til gengæld har han været utrolig tørstig resten af aftenen!

Tak til Manashu for cachen - og tak til Jazzbar for hyggeligt samvær i Botanisk have.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page