Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Diagonalbane stien # 27

Saturday, February 26, 2011Denmark

På fællestur med MOKBOK

Vi havde for et par uger siden aftalt med MOKBOK, at denne serie skulle tages på en fællestur, og vi havde sat et stort kryds i kalenderen den 26. februar. Da vi nærmede os datoen, blev vejrudsigten dog studeret med en vis uro, for der blev varslet isslag i det østjyske, og det er ikke specielt sjovt at trave mere end 30 km på en skøjtebane!

Heldigvis kunne vi lørdag morgen konstatere, at vejrudsigten havde været for pessimistisk, så vi besluttede at holde fast i aftalen. Vi mødtes med MOKBOK i Resenbro ved. 9-tiden, hvor vi efterlod én bil og satte kursen mod Laurbjerg. Efter godt 9 timer og 31,9 km travetur (incl. en lille rundtur i Gjern efter et par cacher, begge hold manglede at besøge) var vi atter fremme ved bilen i Resenbro.

Vi følte os rigtig heldige - både pga. det udmærkede vejr og pga. de 7 sidste cacher i serien, som meget belejligt blev offentliggjort aftenen før vores tur.

Tak til Blombit for en rigtig fin serie, som varierer både mht. landskabstyper, cachestørrelser og gemmemetoder, og tak til MOKBOK for hyggeligt selskab og godt humør hele vejen på den lange travetur.

Denne cache blev fundet kl. 14:37.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page