Skip to Content

View Geocache Log

Found it LimboWalker found Linnerheide

Wednesday, March 23, 2011Limburg, Netherlands

Nu zit ik thuis met een knal rooie kop een logje te schrijven. Is het van de inspanning van het rekenen, het tempo waarin ik deze cache moest doen, het heerlijk zonnige weer of omdat ik nu pas zie dat Zjurt een leuk rekenvel gemaakt heeft voor deze wandeling?

Ik had weer eens nachtdienst gehad en was wat later uit bed dan mijn gewoonte is met als gevolg dat ik pas om 12:45 uur in mijn cachemobiel sprong om naar de Linnerheide te gaan. Snel, te snel, gekeken welke attributen ik nodig had.
Bij het infobord een hele tijd staan te stuntelen met de formules omdat ik dacht dat ik iets verkeerd had gedaan vanwege de berekende afstand naar het volgende punt, niet dus.
Eigenlijk heb ik niet alleen bij het infobord staan te stuntelen, bijna overal was het een gestuntel met het worteltrekken. Behalve bij WP4, daar was ik in mijn element.
Maten schatten van lieftallige slanke dames, daar heb je toch geen controleberekening voor nodig? Gelukkig was Frieslanwalker niet bij me, want dat gefriemel aan dat naaktfiguur midden in het bos zal ze niet op prijs hebben gesteld. Bij WP5 heb ik de zonden van voorgaand WP even overwogen en ben snel weer verder gegaan want de tijd begon toch langzaam te dringen.
Nadat ik de cache locatie had berekend ging ik op zoek en vond vrij snel een ingenieus verstopplekje. Mijn naam in het logboek gezet, coins geruild en rap naar de auto want het begon al flink af te koelen.
Als ik ga cachen hou ik altijd een gemiddelde aan van ca 3 km/h, door al dat rekenwerk haalde ik amper de 2 km/h!
Om 17:15 stapte ik dan ook, moe maar voldaan zoals dat zo mooi heet, in mijn cachemobiel.
Lexwil, bedankt voor de mooie wandeling, het rekenen had wel wat minder gemogen.

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page