Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found AH 4,2 km. - Kilometerstenen

Monday, April 4, 2011Denmark

Jeg havde Titan med på arbejde i dag, og da vejret begyndte at klare op, besluttede jeg mig for at tage tidligt fri og give Titan en go' lang eftermiddagsluftetur. Vi startede ca. kl. 14 ved Herning Centret, og det var meningen at tage 1/3 eller halvdelen af trailet i dag. De første par timer var der utroligt mange mugglere - knallertkørere, cyklister, fodgængere, hundeluftere og rulleskøjteløbere. Er der nogen, der har fortalt borgerne i Herning kommune, at motion er sundt??? På denne strækning var de gode hints samt at have en hund med en rigtig stor hjælp til at finde cacherne ubemærket. Alle cacher var til at finde - og Titan hjalp til med at finde beholderne af størrelsen small og regulær.

Det var rigtigt dejligt, at der var stor variation og kreativitet lagt i beholdere og gemmemåder. Et enkelt lille forbedringsforslag kunne være at flytte de cacher, der ligge op af KM-stenene for hanhunde har det med at markere, og jeg bemærkede at Titan og andre hunde markerede på disse hints.

Super fint og absolut et af de bedre trails vi har prøvet. Jeg havde besluttet mig for, at senest kl. 18 ville jeg vende rundt, men på det tidspunkt havde jeg passeret 12 KM stenen og fortsatte til 13,2 KM stenen (som på nuværende tidspunkt er endestationen). Jeg glemte at se efter bonusoplysninger ved de første cacher, så nogle fik også besøg på turen tilbage.

Tak for cachen og en fin gåtur på Alhedestien. Logget kl. 15.09 som en minimilepæl (11600).

DK_Titan / Poul-Erik
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page