Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Tribute to Xrim

Thursday, April 7, 2011Dalarna, Sweden

Jag wellner och Graazt bestämde oss för en "Ludvika" tur där vi planerat in två dagars geocaching från Södertälje och upp till Ludvika och hem via Grängesberg osv. Det föll sig så att vi fick övernatta hos Motorcycledude som ska ha stort tack för det. Vi möttes upp redan under eftermiddagen för lite cachande nere vid Källfallen. Efter lite mat och omladdning hemma hos the dude begav vi oss ut på lite nattcachning i Ludvika. Vi hade jobbat på att lösa första steget och nu begav vi oss ut efter steg 2. Vi fick reda på att cacheägarna skulle befinna sig i området för lite cacheunderhåll i samband med vårat besök.

Vi hittade en bra plats att ställa bilen och vi promenerade en stund innan vi kom ned på en grusväg. Där stötte vi på två pannlampsförsedda människor som inte helt oväntandes visade sig vara cacheägarna. Vi rasslade vidare ned i skogen och de efter nyfiket observerande på hur det gick för oss. Det var lite knepigt eftersom vi inte visste vad vi letade efter. Efter en liten stund så lyckades vi få syn på något intressant. Nu till nästa lilla knep som vi som tur var hade rätt "gear" med oss för. Allt av en slump, eller

Nu hade vi info för att ta oss vidare. Vi sa tack och hej till cacheägarna och de påbörjade cacheunderhållet.

För nästa steg hade vi rätt igen rätt utrustning och nu var det bara att ge sig iväg. Tuff terräng och nu när klockan närmade sig 23 och vi loggade första cachen kl 09 i morse (däremellan en hem del T-krävande) så började det bli lite segt i benen. Efter ett tag så närmade vi oss finalen och kunde snabbt forcera fram till slutkoordinaterna och logg cachen. Klockan var nu 23:13 och vi var nöjda med dagen. Detta fick bli dagens sista.

Detta var en otroligt välarbetad och bra cache. Riktig kvalitet från början till slut och gav mycket varierade klurigheter och varianter på lösningar både tankemässigt och tekniskt. Mycket stort tack för denna!

Loggades tillsammans med wellner och Graazzt.

//Patrik

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page