Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Elleve på tid - Tylstrup "powertrail" 11

Saturday, April 9, 2011Denmark

(FTF)

Vi startede ud med en enkelt First Finder og herefter blev Titan hentet ud fra bilen, så han også kunne nyde naturen og det gode vejr. Efter kort tid slog vi følgeskab med Rohderne og Team Dahl. Det blev til en hyggelig dag i godt selskab - mange tak for det.

Det var gode og varierende oplevelser / cacher, vi underholdte os med i løbet af dagen og aftenen. Nogle af beholderne var ganske kreative, og specielt den ved Gammel Vrå Slot var mindeværdig (og af gode grunde midlertidig...) Vi kunne rigtig godt lide, at cacherne var samlet på et ret lille geografisk område, for det medførte en masse hyggelige geo-snakke, når man stødte ind i andre hold.

Tak for cachen - logget kl. 14.07. Vi havde et hul i First Finder kalenderen i dag, så vi parkerede ved nr. 11 og var så heldige at dette fund lukkede et hul i den statistik. Herefter gik vi stille og roligt rundt til de resterende 10 "powertrail" cacher.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page