Skip to Content

View Geocache Log

Found it drpeel found Öar i Måsnaren

Sunday, April 24, 2011Stockholm, Sweden

{*FTF*} kl 17:09 tillsammans med wellner

wellner hörde av sig och sa att det är helt isfritt på Måsnaren, har du lust att haka på var hans fråga. Jag behövde inte tänka två gånger. På påskaftons förmiddag åker vi ner till wellners svärföräldrars kolonistuga och plockade i ordning utrustningen. Lite undrande var vi om motorn skulle gå igång men den kickade igång på första försöket.

I en hiskelig hastighet av ca 8 km/h, enligt GPS:en, närmade vi oss delsteg 1. Väl där så tänkte vi som sagt lite för mycket T5:a och spenderade lite väl lång tid på den operationen. Att wellner droppade bilnycklarna i plurret var även det en liten incident som sinkade oss. Som tur var fick wellner fingrarna på nycklarna till slut. När wellner satt uppe i trädet och jag ute i båten ringde vi cacheägaren för att få ut lite mer hint om delstegs ett beskaffenhet.

Nu var vi lite mer på det klara vad vi letade efter och resterande öar plockades behagfullt in. Fantastiskt fint väder för en liten tur ut på sjön. När vi fått ihop alla delsteg och räknat ut vart vi skulle och rekat lite på platsen så konstaterade vi att vi inte skulle hinna eftersom vi hade påskluncher och middagar att passa in också.

Dag två så hade vi även här lite tidsbrist och första steget vi skulle få till tog nog närmare en timme. Sedan var det ju lite mer tidskrävande klättring och firning innan slutkoordinaterna kunde räknas fram.

En mycket uppskattad, trevlig och utmanande cache, tack för den 10cent. Stort tack till wellner för sällskapet och trevligt geocachingäventyr under påskhelgen.

Tackar för cachen!

//Patrik

This entry was edited by drpeel on Sunday, 24 April 2011 at 20:52:37 UTC.

drpeel_ahoy

Additional Images Additional Images

drpeel_ahoy drpeel_ahoy

wellner_ahoy wellner_ahoy

wellner gör sig beredd wellner gör sig beredd

Hoppas det är rätt Hoppas det är rätt

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page