Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Zoneterapi

Wednesday, April 20, 2011Denmark

Det var bestemt ikke planen, at dette skulle blive en milepæl for os!!! Vi havde nemlig forestillet os, at der skulle være et tysk flag ud for tallet 12000. Skæbnen ville det imidlertid anderledes, for Poul-Erik var så uheldig at forstuve sin fod i en skov syd for Hamburg i går. Det lagde unægtelig et pres på Ulf, som nu skulle forsøge at nå milepælen på egen hånd, og presset var åbenbart for stort (selv om der var stillet et stort, lækkert påskeæg i udsigt, hvis det lykkedes). I aftes kørte vi således rundt i Neumünster på jagt efter cacher, hvor en gangbesværet kunne være med, men det kneb både med at finde p-pladser og cacher... Til sidst besluttede vi os for at erkende nederlaget og sætte kursen mod Danmark.

Under morgenmaden i dag gik det så op for os, at vi var stoppet med at cache på det helt rigtige tidspunkt i går. Vi manglede nemlig præcis 7 cacher i at nå 12000, og vi manglede 6 mysteries i at nå 1200. Der var således mulighed for at lave et "dobbelt-jubilæum" - og vi kunne for sikkert sidste gang i vores geo-karriere prøve at have fundet præcis 10% mysteries. Det var jo egentlig en meget mere mindeværdig milepæl end en tilfældig tysk cache. Det var ikke det store problem at lægge en rute fra Århus til Silkeborg, som bragte os forbi 1 traditionel og 5 mysteries, så da vi ankom til byskiltet i Silkeborg manglede vi præcis én -cache i at opnå målet.

Zoneterapi-opgaven drillede (naturligvis). Som så ofte før kom den rigtige ide hurtigt, men vi måtte sande, at man nogle gange skal forholde sig kritisk til sin egen viden, for vigtige detaljer har det med at gå i glemmebogen... Først da vi genopdagede disse detaljer, kom koordinaterne i hus.

Turen fra p-koordinaterne til gemmestedet ville nok medføre rigeligt med zonetearpi for en forstuvet fod, så Poul-Erik blev i bilen, mens Ulf og Titan begav sig afsted mod cachen. Normalt plejer Titan at spotte Jacobs gemmesteder på lang afstand, men denne gang virkede han unægtelig noget cache-blind (hvilket var ret heldigt, idet Ulf havde glemt hundekiksene). Logbogen blev signeret kl. 15:19.

Ind: Signatur

Tilbage ved bilen blev jubilæet fejret - dog ikke med en is, da afstanden til isboden var for lang for en forstuvet fod......

Tak for endnu en underholdene cache, som naturligvis skal have et favoritpoint for en god opgave, fin beholder og en dejlig skovtur.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page