Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Den skæve bane # 23

Saturday, August 20, 2011Denmark

(FTF)

Vi havde set meget frem til sommereventet og havde besluttet os for, at der skulle være tale om et rigtigt hyggeevent uden stress og jag. Vi havde derfor ingen intentioner om at deltage i first finder jagten, så da jægerne blev sluppet løs, tog vi os god tid til at sludre videre med geo-vennerne, inden vi satte kurs mod cacherne. Vi besluttede os for at starte med en tur langs den Skæve bane og kørte derfor mod den nærmeste af disse cacher. Efter at bilen var blevet parkeret, tog vi os tid til at nyde en kop kaffe, inden vi begav os afsted. Vi undrede os over, at der ikke var andre geo-biler i sigte, men fik forklaringen, da vi nåede frem til den første cache. Ingen af de andre event-deltagere havde fået den ide at starte i denne ende af bane-serien!?! Derfor nåede vi at indkassere hele tre first finds, før vi spottede Eilin, HePe og piaogtorben, som kom gående i mod os. Selv om de nåede først frem til næste cache, var Poul-Erik vaks nok til at snuppe dagens fjerde first find lige for næsen af dem. De tre geo-venner tog heldigvis episoden med godt humør og tilbød os endda et lift tilbage til vores bil, da vi var nået igennem striben af event-cacher her på stien. Liftet gjorde, at vi nåede tilbage til det hyggelige grill-arrangement, så tak for det!

Efter aftensmaden var vi friske på endnu en stribe cacher, så vi begav os af sted mod Team Gohrs rundtur sammen med Eilin og Piaogtorben. På turen rundt hyggede vi os med at gætte på gemmemåden for den næste cache ud fra cachens navn, og vi var alle lettede over at slippe helskindet forbi det ”sidste hvilested”.
Inden turen hjemad besluttede vi os for at genbesøge tre af cacherne på den Skæve bane, som vi tidligere på dagen havde opgivet. Derfor blev det også ret sent, inden bilen trillede ind på parkeringspladsen ved lejligheden i Århus.

Tak for cachen. Logget kl. 14.59.

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page