Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Ryom å

Sunday, August 28, 2011Denmark

Da vi fredag aften satte os ned for at planlægge weekendens geo-ture, nåede vi hurtigt den konklusion, at de mest oplagte steder at sigte mod var Djursland og Fyn. Begge steder var der nemlig rigeligt med underholdning til en god, lang cache-dag. Vi besluttede at lade DMI afgøre, hvortil turen skulle gå lørdag, og efter et kig på vejrudsigten var der ingen tvivl om, at valget skulle være Fyn. Det ville nemlig reducere behovet for regntøj markant.

Søndagsturen var dermed også fastlagt, og heldigvis viste vejrguderne sig fra deres bedste side i dag. Under morgenmaden blev det tjekket, om der skulle være dukket nye cacher op i området, men det lod ikke til at være tilfældet. Vi pakkede derfor bilen og satte kursen mod ”Næsetippen”. I første omgang fokuserede vi på området omkring Ryomgård, hvor der bl.a. lå en stak ”Sammenskuds-eventcacher” og ventede på vores besøg. Da vi efterfølgende var på vej til at sætte kursen mod nordkysten, mødte vi Dorte og Torben, som spurgte, om vi var på vej mod den nye stribe cacher på banestien mellem Ryomgård og Pindstrup. Dem havde vi jo ikke hørt om, men det var naturligvis oplagt at besøge de cacher på premieredagen. (De må være blevet offentliggjort meget kort tid efter, at vi tjekkede området for nye cacher... (Der røg måske et par FFC’er…)).

Efter turen langs banestrækningen vendte vi tilbage til den oprindelige plan og satte kursen mod Norddjurs, hvor det primære mål var løste mysteries fra årets Næsetips-event. Der lå dog også overraskende mange fine traditionelle cacher i området, så vi nåede slet ikke at besøge alle de ”Spørgsmålstegn”, vi havde forventet. Dagen blev afsluttet med en rigtig dejlig tur langs kysten mellem Bønnerup og Fjellerup.

Tak for cachen. Logget kl. 11.08. (15800)

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page