Skip to Content

View Geocache Log

Attended timker attended Flevo Polder Event 2011 (FPE2011)

Sunday, 11 September 2011Flevoland, Netherlands

Wat hebben we weer veel lol gehad bij alle FPE vergaderingen vooraf! Het zijn eigenlijk meer gezellige cache bijeenkomsten waarbij we ook wat tijd inruimen voor de beslissingen en afspraken die er nodig zijn om weer verder te kunnen (en soms lossen we samen ook nog even een Mystery op).
Spijtig genoeg hebben we zelf dit jaar wat minder tijd kunnen besteden aan onze eigen nieuwe "Timker Travel" caches vanwege diverse omstandigheden/prioriteiten, maar we hebben wel weer genoten om ze te verstoppen. Natuurlijk was de laatste week nweer erg druk met de final meeting, de laatste voorbereidingen, de laatste inkopen voor de stashes en het daadwerkelijk verstoppen natuurlijk (dat hebben we gisteren gedaan).
Maar dan is het opeens zondag 11 september 2011 de dag van het FPE2011 en dan blijkt alles (of bijna alles...) weer op rolletjes te lopen en kunnen we behalve inschrijven en "te pas" assisteren ook weer genieten van "ons" event. Dit jaar met misschien wel de grootste opkomst ooit! Dat komt naar ons idee door de gemoedelijke sfeer en de geweldige locatie. Het is een event wat voor iedere cacher, van welk niveau dan ook, gewoon leuk en gezellig is! Natuurlijk hebben we ook weer prachtig weer, maar dat zijn we op deze locatie inmiddels wel gewend (soms zelfs wat te warm.
Zoals alle voorgaande jaren vonden we het weer erg leuk om ook de nodige bekende cachers op het event te verwelkomen, w.o. de volgende drie: Wixlli Carotte die (hij had vanmorgen nog een finke serie gedaan) dit event als 13.000 cache kwam scoren!!! - Barny met zijn "wat lastiger te loggen" cache "Het gele bussie" - IJskimo die weer scheutig was met zijn trucs en zijn ballonnen (we zien hem waarschijnlijk weer op het volgende HHE [;-)].
Onze dank gaat uit naar de Pivo's/scouts en alle hun medewerkers voor het terrein/gebouw en hun goede zorgen voor eten/drinken. Natuurlijk ook aan de rest van de organisatie d.w.z. Milky way (soms in het bos op zoek naar... en op het einde zeer gevaarlijk fietsend), onze "nieuweling" Dr. Explain (Niels, onze fotograaf), GEO BEAR (die gul met zijn munten was - grabbelen op geluk in de grabbelton), Apiedi@k (die weer zijn apenstreken uithaalde), het gehele team Langzaam (die toch snel konden rennen als er broodjes klaar waren), "Team Kleijn" (niet fisiek aanwezig maar wel bij ons) en niet te vergeten steensnoeper die veel werk achter de schermen heeft gedaan.
Tenslotte danken we alle cachers die gekomen zijn want met jullie werd dit FPE2011 ook weer een succes! Tot volgend jaar op dezelfde locatie (alleen de datum is nog niet bekend .

This entry was edited by timker on Friday, 19 October 2012 at 11:38:44 UTC.

infoAn Event Cache is when local geocachers and geocaching organizations designate a time and location to meet and discuss geocaching. After the event happens the cache listing is archived.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page