Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Så er der afgang

Saturday, September 10, 2011Denmark

Lørdagsturen startede i Sommersted og fortsatte via Stursbøl Plantage til Skrydstrup og Vojens. Derefter satte vi kursen mod Haderslev, hvor vi besøgte begge sider af dammen, inden vi sluttede dagen i Østerskoven.

Vi konstaterede, at sønderjyderne er imødekommende og nysgerrige. Sjældent er vi blevet antastet af så mange mennesker på en cache-tur. Henvendelserne gik på alt fra, om vi havde set postbudet, om vi var i gang med at inspicere veteranjernbanen, om vi havde fundet posten (ikke postbudet men cachen ). Desuden mødte vi hele to cacheejere. Den ene (Team Zach) kom spurtende på sin cykel for at fortælle, at vi skulle lede et lidt andet sted end på nulpunktet. På en lille, smal bivej mødte vi en hollænder, som ville høre, om vi var interesserede i at købe køkkengrej. Han havde bagagerummet fyldt med knive, gryder og andet service. Vi svarede venligt, at vi aldrig laver mad (og det er næsten i overensstemmelse med sandheden ).

Det skorter således ikke på venlige mennesker i Sønderjylland. Til gengæld oplevede vi en tydelig mangel på bord-bænke sæt. Vores jagt på et godt sted at indtage frokost trak så meget ud, at frokosten blev til aftensmad (og den blev endda indtaget stående ved bilens bagagerum!)

Cachen er fint gemt.

Tak for cachen og opgaven. Logget kl. 15.55. (15900)

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page