Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Koglen

Sunday, September 18, 2011Denmark

<a href="FTF" rel="nofollow">:D</a>

Vi opdagede denne nye mystery ca. 20 minutter efter offentliggørelsen. På det tidspunkt sad Ulf og blev mere og mere indebrændt og små-deprimeret over en af "Psykia... af hvad for noget"-opgaverne, så her var jo en kærkommen lejlighed til at få tankerne i andre baner. Det tog ikke lang tid, før vi var kommet frem til et sandsynligt slutkoordinat, og geotjekkeren lyste da også grønt i første forsøg. Der var dog allerede to andre hold, der havde fået OK på tjekkeren, så vi var ganske overbeviste om, at first-finder-jagten allerede var afgjort. Derfor besluttede vi, at cachen kunne vente til næste morgen.

Efter morgenmaden satte vi kursen mod de beregnede koordinater og kl. 9:35 kunne vi åbne den fine cachebeholder og fiske logbogen frem. Ud over den tomme (!!!) logbog var der en seddel, som fortalte, at et first-finder certifikat kunne afhentes hos MOKBOK! Sikke en overraskelse! Ud over certifikatet bød cache-ejer endda på kaffe, og geo-snakken gik lystigt i 1½ time, før vi kom videre i dagens program.

Tak til MOKBOK for en rigtig fin mystery, hvor opgave og cache går op i en højere enhed. Det udløser et favoritpoint! Og tak for kaffe!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page