Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Micro Hike 4

Saturday, September 24, 2011Denmark

(FTF)

Da eventet i Saltum blev annonceret, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle med! Det gav jo mulighed for gensyn både med gode geo-venner og med det skønne landskab ved Vesterhavet. At dagen også bød på fantastisk sensommervejr fandt vi først ud af i dagene op til eventet, men det faktum gjorde bestemt ikke forventningerne til dagen mindre. I torsdags besluttede vi os for, at én dag nordenfjords næppe var nok, så vi bookede en hytte på Guldager Camping, således at vi også kunne tilbringe søndagen heroppe. Vores forventninger til weekenden blev til fulde indfriet!

Efter hyggeligt samvær på eventstedet begav vi os afsted i roligt tempo, for vi havde egentlig ikke intentioner om nogen first-finder jagt. Alligevel lå muligheden for et FFC og rumsterede i baghovedet, og da vi ankom til Lille Norge og konstaterede, at der ikke var andre geocachere, som havde sat kursen mod det hjørne af eventcacherne, kom der alligevel gang i adrenalinen. Resultatet var hele 8 first finds, hvilket vi aldrig tidligere har opnået på samme dag! Da vi begav os sydpå ad Sti 100 var muligheden for FFC'er udtømte, og så satte vi tempoet ned og nød den dejlige travetur. Efter nogle gode timer på Sti 100 slog vi følge med Rhoderne, Team Dahl og Team den lange hund. Vi havde også fornøjelsen at følges med Turbopar til nogle af eventcacherne. Tak til dem alle for hyggeligt samarbejde.

Denne cache blev spottet kl. 10.54. Tak for cachen og det meget vel-arrangerede event!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page