Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Kongestien Bonus

Saturday, November 5, 2011Denmark

Inden vi skulle til GeoJuleFrokostEvent i Skagen, mente vi at vi havde tid til en runde i noget af Frederikshavns skønneste natur. Vi havde aftalt med Ulfborg Kirkeby og (piaog)torben at mødes på parkeringspladsen ved Sansehaven.

Vi havde en fin tur rundt i det kuperede landskab, som kongestien og 4 øvrige cacher beliggende i, men vi havde vores problemer med at være tilbage ved bilen i tide til at komme frem til eventets start. Heldigvis nåede vi frem inden fællesfotoet.

På denne årstid var stien ind imellem næppe en konge værdig, men pyt – sådan en har vi ikke for tiden, og vi nød traveturen. Vi hørte også noget om nogle lunger der var glemt på en bakketop.

Tak for en rigtig fin serie. Logget kl. 12.49. (16500)

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page